420B

Çelik me prani masive të plumbit dhe squfurit që ndihmon në përpunimin mekanik (frezimin, kthimin, etj.) pa ndikuar në karakteristikat mekanike. Çelik ferromagnetik në gjendje të temperuar dhe të shtrirë, ka rezistencë të mirë në mjedise agresive jo të klorizuara. Në gjendje të bonifikuar dhe të zbutur është i përshtatshëm për ndërtimin e boshteve, ingranazheve, […]

410

Çeliku i ngurtë ferromagnetik me rezistencë të mirë ndaj korrozionit. I përshtatshëm për ndërtimin e hidrocentraleve dhe mekanikës së përgjithshme. Lloji i furnizimit: e bonifikuar Formari: shura të rrumbullakëta

VAL 104

Celik i përshtatshëm për stampa në të nxehtë, rezistent ndaj korozionit, dhe ruan formën dhe dimesionet gjatë trajitimin termik. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore

VAL7

Çelik i veçantë për vegla të formave të thjeshta, rezistent ndaj dëmtimeve, i temperueshem ne vaji, me kapacitet të mirë prerës. Loji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta

SDM

Çelik për punim në të ftohtë, i cili karakterizohet nga forca e madhe dhe fortësia e lartë. Çeliku me karakteristika të theksuara të mos-deformueshmërisë dhe rezistencë e mirë ndaj konsumit. I përshtatshëm për ndërtimin e thikave të prerjes, instrumenteve matës. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë […]

DTC-AR

Çelik me rezistencë të shkëlqyer ndaj konsumit dhe qëndrueshmëri të shkëlqyeshme, me 12% krom në përbërje, i cili pas temperimit fiton një fortësi të lartë me ndryshime dimensionale të kufizuara. I përshtatshëm për prodhimin e materialeve të ndryshme si lama. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë […]

DTC

Çelik special me 12% krom në përbërje, i cili pas temperimit fiton një fortësi të lartë me ndryshime dimensionale të kufizuara. I përshtatshëm për prodhimin e materialeve të ndryshme. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike

52SiCrNi5-52SCN5

Çelik i cili pasi bonifikohet, rrit vetitë elastike të përshtatshme për t’i bërë ballë streseve të larta. I përshtatshëm për ndërtimin e mjeteve për ndërtim. Lloji i furnizimit : i pjekur Formati : shufra të rrumbullakëta

42CrMo4-42NCD4

Çeliki punueshëm në të ftohtë dhe në të nxehtë, i cili nuk tregon brishtësi në kalitje. Ky çelik është gjithashtu i përshtatshëm për pjesë që punojnë deri në temperatura prej 400 ° C. Lloji i furnizimit: i bonifikuar Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike

39NiCrMo3-39NCD3

Celik 39NiCrMo3 i trafiluar, i bonifikuar dhe rezistent ndaj dridhjeve dhe rrotullimit, elastik nën 0 ° C. I përshtatshëm për ndërtimin e boshteve dhe shufrave të lidhjes , gjithashtu i përshtatshëm për ndërtimin e bazave per stampim dhe për ndërtimin e mbajtësve të stampimit për materiale plastike. Lloji i furnizimit: i bonifikuar Formati: shufra të […]