420B


Çelik me prani masive të plumbit dhe squfurit që ndihmon në përpunimin mekanik (frezimin, kthimin, etj.) pa ndikuar në karakteristikat mekanike. Çelik ferromagnetik në gjendje të temperuar dhe të shtrirë, ka rezistencë të mirë në mjedise agresive jo të klorizuara. Në gjendje të bonifikuar dhe të zbutur është i përshtatshëm për ndërtimin e boshteve, ingranazheve, valvulave.

Lloji i furnizimit : i bonifikuar

Formati : fletë metalike, shufra të rrumbullakëta

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email