Italinox Shqipëria
Kualitet, Eksperiencë dhe profesionalizëm
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Support teknik professional

Përvoja jonë në shërbimin tuaj per të ofruar mbështetje profesionale për klientin në zgjedhjen e materialit më të përshtatshëm për aplikimin e kërkuar.

Mall ne gjendje


Me nje hapsire prej 2500 m2 dhe 1200 ton materialesh te disponueshme në magazinë, lejojnë klientët të marrin menjëherë nga një furnizues i vetëm dhe i besueshëm të gjitha materialet e nevojshme.

Produkte të Çertifikuara


Produkte të Çertifikuara dhe të Garantuara sipas standarteve europiane, me certifikate perkatese te leshuar nga fabrika e prodhimit.

Prerje sipas misures


Sherbimi I prerjes se tubave dhe shufrave te materialeve te ndryshme me makinerit prerese deri ne diam 500.

Partnerët tanë