NA KONTAKTONI

Gjithmonë në dispozicion të klientëve me nje  shërbim cilësor dhe profesional.

telefon

Zyra dhe Magazina : 08.00-16.00

email

italinox@italinoxshqiperia.com

finance@italinoxshqiperia.com

 

dërgo një email

Emri

Email

Subjekti

Mesazhi

KU JEMI

Magazina dhe zyra qendrore:
Rruga “Vath Turja”,Vrrin, Durres

Kontakte
Oraret

Zyra dhe Magazina :
E Hënë – E Premte :     8:00 – 16:30
E Shtunë :    8:00 – 12:30

Vendndodhja

Rruga “Vath Turja” , Vrrin , Durres