Previous slide
Next slide

KUSH JEMI

ITALINOX Shqipëria shpk operon në treg që nga viti 2007. Italinox është përfaqësuesi ekskluziv për ARCELLOR MITTAL dhe FERLAT ACCIAI në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi. Italinox, me kërkimin e tij të vazhdueshëm për zgjidhje inovative dhe standardet e tij të cilësisë së lartë, është sot furnizuesi i vetëm i çelikut INOX i pranishëm direkt në Shqipëri me  magazinën e tij, për të lejuar menjëherë ndërtuesit të arrijnë realizime të niveleve të larta.

Çfarë ofrojmë

Ofrojmë gamën me të gjerë dhe të kompletuar të komponentëve inox AISI 304/316 në Shqiperi, ku përfshihen shufra inoxi, tuba inox, llamarina inox , profile inox , rekorderi inox dhe buloneri inox në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshëm. Përvec gamës së gjerë të produkteve inox, Italinox Shqipëria ofron produkte të metaleve të ndryshme alumini, bronzi, gize, bakri dhe materiale plastike në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshme.

Përfshin rreth 40 lloje të ndryshme metalesh në formatet e mëposhtme: llamarina, rula, tuba, profile, shufra të rrumbullakëta, shufra katrore, shufra egzagonale dhe shufra te sheshta.  Me mbi 1000 ton material në gjendje me kualitet të certifikuar sipas standarteve europiane , arrijmë t’ju ofrojmë klientëve tanë në fushat e ndryshme farmaceutike, ushqimore, detare dhe nukleare shërbimin më të plotë.

Previous slide
Next slide

MISIONI

Zgjerimi I metejshem i games se produkteve per te ofruar nje sherbim gjithnjë e më të plotë në shpërndarjen e metaleve te kompanitë dhe klientet tane.
Pika e fortë është diapazoni i gjerë i materialeve të disponueshme në stok, produktet e shumta të disponueshme në magazinë lejojnë klientët të marrin menjëherë nga një furnizues i vetëm dhe i besueshëm i të gjitha materialeve të nevojshme.

Krenar për vlerat në të cilat beson dhe i sigurt për rezultatet e marra deri më tani, Italinox po rritet vazhdimisht për te konfiruar lidershipin tonë, për të konsoliduar dhe zhvilluar marrëdhënie të reja biznesi, bazuar në mbështetje dhe marrëdhënie të drejtpërdrejta, duke integruar inovacionin e produktit dhe teknologjinë më të përparuar që synon parashikimin e nevojave të klientëve tanë.

ZYRA TEKNIKE DHE E SHITJEVE

Stafi ynë, i trajnuar dhe azhurnuar vazhdimisht, është në gjendje të ofrojë mbështetje profesionale për klientët në zgjedhjen e materialit më të përshtatshëm për aplikimin e kërkuar. Qëllimi i operatorëve, duke filluar nga oferta fillestar, është përmbushja  e të gjitha kërkesave të klientëve dhe mbështetja për përpunimin e ofertave komplekse dhe të plota. Janë strukturat dhe njerëzit që lejojnë Italinox të jetë një lider në sektor dhe një partner kompetent dhe i besueshëm për t’u referuar në mënyrë që të plotësojë çdo nevojë në mënyrë efektive dhe efikase .

Qendra e gjithçkaje mbetet klienti.