Shufra

Tuba

Profile

Rakorderi

Gastronomi

Buloneri

Pastrues inoxi

Kangjella inox

Metale speciale

LLAMARINA INOX

Produktet te petezuara Inox te ndara  ne  llamarina te petezuara  dhe  në rulona/shirita, të përftuara nga përpunimi i nxehtë dhe i ftohtë, janë produktet më të përdorura në prodhimin e përbërësve për industri ushqimore , farmaceutike dhe e ndertimit.

QUALITETIAISI 405- 409- 420 -304- 304L- 321- 316L- 316TI – 309 -310S
TIPI I FURNIZIMITRulona/shirita dhe llamarina te prera sipas porosise laser o plasma.
SIPERFAQA E JASHTME 2B- BA – 2D – dekor – F1 – Mandorlato
PUNIME TE SIPERFAQES SHTESE Lucidim-Satinim-Scotch Brite-Veshje PVC- Me vrima-Me lule

TABELA E PESHAVE SPECIFIKE

Llamarina Alumini

Alumin “99,5” Lega 1050 i disponueshem ne formate me spesor te ndryshem lisco ose mardorlato (me pike loti) .
Alumin “Peraluman” Lega 5083 i disponueshëm në fletë të laminuara me trashësi nga 8 në 200 mm. Gjendja fizike H 111.
Alumin “Peraluman” Lega 5754 i disponueshëm në fletë të laminuara me trashësi nga 0,5 deri në 12 mm dhe në fletë pike loti. Statusi fizik H 111 – 114
Alumini “Ergal 55” Aliazh 7075 i disponueshëm në fletë të laminuara me trashësi nga 4 në 200 mm Gjendje fizike T 6,T9.

Llamarina Hekuri

Ofrojme llamarina hekuri te lloj te ndryshem të zeza, me shkëlqim, zinkato , dekapato dhe CORTEN , C45, S275, S355, S255, FE30 , Me formate dhe spesore te ndryshme .

Llamarina Bronzi

 Llamarine bronzi te disponueshme ne formate me spesor te ndryshem dhe dimesione te ndryshme sipas kerkeses se klientit.

Llamarina Teflon-Politilen

Materiale plastike gjysëm të gatshme, ne fletë të rrumbullakëta, për përdorim në sektorin mekanik në llojet dhe formatet e mëposhtme:
PA6 – Nylon6 (Poliamid 6)
PC (Polikarbonat)
PET – Arnite (Tereftalat polietileni)
PMMA – Pleksiglas (Metakrilat) .
POM C (Resin Polyacetal)
PTFE (Teflon )
PVC (klorid polivinil)