Shufra

Tuba

Profile

Rakorderi

Gastronomi

Buloneri

Pastrues inoxi

Kangjella inox

Metale speciale

PROFILE INOX

 Gama e kompletuar te profileve inox katrore dhe drejtkendesh, lucido , te ferkuar (spazzolato) dhe te satinuar.

KUALITETI                                                                     AISI 304- 316 -316L

GJENDJA E SIPERFAQES                                           me shkelqim , satinim , te ferkuar, dekapato

PROCESI I SALDIMIT                                                   HF -TIG

Profile Alumini

Profile alumini katrore dhe drejtkendeshe ne Gjatësia standarde e prej alumini është 6 metra Lega 6082/6060.

Profile Bronzi

Profile bronzi katrorë dhe drejtkëndëshe në CuZn40Pb2 (OT63 / CW617N me gjatësi standarde e profileve është 3 deri në 6 metra

Profile Hekuri

Profile katrore ne hekur te zi, dekapato, zincato me gjatesi standarte6 mt - 12 mt,S235JR-S275JO-S355J2HEN10219-EN10210 profile drejtkendeshe ne hekur te zi, dekapato, zincato me gjatesi standarte6 mt - 12 mt,S235JR-S275JO-S355J2HEN10219-EN10210