Previous slide
Next slide

GASTRONOMI

Linja e komponentëve për furnizimin e industrise ushqimore prej INOX si lavamanë, vaskat, tavolinat dhe tryezat e punës  me një dizajn minimalist që lehtëson funksionimin e punëtorëve dhe me një material me cilësi të lartë që i reziston konsumimit.

  • Lavamanë industrial inox 
  • Vaska  inox   
  • Sportelo inox , planet e pergatitjes se mishit, peshkut the perimeve prej Inoxi