Shufra

Tuba

Profile

Rakorderi

Gastronomi

Buloneri

Pastrues inoxi

Kangjella inox

Metale speciale

SHUFRA INOX

Italinox ofron  barra ose shufra te rrumbullaketa, shufra katrore, shufra egzagonale ,  shufra te sheshta/lama/  barra angolare ,  L, T, I, U, H, gama e kompletuar laminato dhe trafilato .

KUALITETI                                                                                                                                   AISI 304- 303 -304L – 321 -316 – 316L -316TI

                                                                                                                            Vetem shufra te rrumbullaketa AISI 430F- 420A -420B -310S

TIPI I FURNIZIMI                                                                                                           shirita ne gjatesi standarte ose te prera sipas porosise

GJENDJA E SIPERFAQES                                                                                                                                     Trafilato , Retifikato , Laminato

 

Shufra Alumini

Lidhjet e aluminit "11S" 2011, 2007 dhe 2030 të disponueshme në shufra të rrumbullakëta, katrore, drejtkëndëshe. Gjendja fizike T3 - T 8 - T 6 Alumini "Anticorodal 100" Aliazh 6082 i disponueshëm në shufra të rrumbullakëta, katrore, drejtkëndëshe, të ekstruduar me gjatësi prej 3 dhe 6 metra - Gjendja fizike T6 Alumini "Ergal 55" Aliazh 7075 i disponueshëm në shufra të rrumbullakëta të ekstruduara dhe të vizatuara gjatësi mt. 3.

Shufra Bakri

Bakri E.T.P.99,9, i disponueshëm në formatet e mëposhtme Shufra të rrumbullakët nga mm3 mm në 50250 mm. në gjatësi standarde prej 4,200 mm. Shufra katrorë nga x 10 x 10 në ≠ 120 x 120 mm. 4200 mm. Shufra drejtkëndëshe /lama të mprehta (r.0,1 mm.) Nga ≠ 10 x 2 mm në ≠ 200 x 70 mm. 4,200 mm.

Shufra Hekuri

Shufra te sheshta Laminato neS275 dhe Trafilato ne S355-S235-C45 Shufra te rrumbullaketa dhe katrore Laminato ne S275 dhe Trafilato ne S355-S235-C45 Shufra angolare Laminato - Trafilato 6 mt - 12 mt S275-S355 Shufra ele L Laminato- Trafilato 6 mt - 12 mt S275-S355

Shufra Bronzi

Bronze G Cu Sn12 UNI 7013/2 në dispozicion në: Shufra të rrumbullakëta prej Ø15 mm. deri në mm300 mm. Shufra drejtkëndëshe me dimensione nga 30 x 15 mm. në 300 100 100 mm. Shufra katrore me dimensione nga 20 x 20 mm. një x 100 x 100 mm. Bronze G Cu Sn5 Zn5 Pb5 UNI 7013/8 dhe Bronze G Cu Sn7 Zn4 Pb6 UNI 7013/7në dispozicion në: Shufra të rrumbullakëta në hedhje të vazhdueshme prej Ø15 mm. deri në mm300 mm. . Shirita drejtkëndëshe me dimensione nga 25 x 15 mm. në 300 100 100 mm. Shufra katrore me dimensione nga 20 x 20 mm. një x 100 x 100 mm.

Shufra Gize

Shufra te rrumbullaketa Ø20 mm. deri në 30630 mm. Shufra Katrore 20x20mm. në 500 x500 mm. Shufra Drejtkëndëshe 40 x 20 mm. në 730 x 95 mm dhe seksione të tjera.

Shufra Teflon-Politilen

Te disponueshme ne shufra te rrumbullaketa PA6 - Nylon6 (Poliamid 6) -PET - Arnite (Tereftalat polietileni) -PMMA - Pleksiglas -PTFE (Teflon )