Shufra

Tuba

Profile

Rakorderi

Gastronomi

Buloneri

Pastrues inoxi

Kangjella inox

Metale speciale

TUBA INOX

Tuba inox  te elektrobashkuar dhe te kalibruar , me saldim dhe  pa saldim, dhe tuba inox diamtrale ushqimore,  me siperfaqe  lucido , grezzo o te ferkuar.

                           Tuba inoxte elektrobashkuar dhe te kalibruar , me saldim

KUALITETI                                                           AISI 304- 304 L – 321 –  316 – 316TI -316L -310S

GJENDJA E SIPERFAQES                                         te ferkuar me furce, te satinuar, dhe pasqyr

PROCESI BASHKIMIT                                                                                                           HF   TIG

                                                         Tuba inox pa saldim

 

KUALITETI                                                                                                   AISI 304 – 304L –  316 -316L

                                                    Tuba diametrale ushqimor

KUALITETI                                                                                                          AISI 304 – 316-   316 L

GJENDJE E SIPERFAQES         te satinuar jashte dhe brenda -te shkelqyer jashte/te satinuar brenda

PROCESI                                                                                                                                       TIG

Tuba Alumini

Alumin "Anticorodal 63" Aliazh 6060 i disponueshëm në, tuba,me gjatësi standarde 6 metra. - Gjendja fizike T 5 - T 6

Tuba Bakri

Bakri D.H.P.99,9, i disponueshëm në tub i papërpunuar në bare

Tuba Hekuri

Tuba hekuri te salduar ne hekur te zi, dekapato, zincato me gjatesi 6 MT/12 MT S235JR/S275JO/S355J2H

Tuba bronzi

Bronze G Cu Sn12 UNI 7013/2) në dispozicion tuba nga Øext.30 / Øint.15mm. në xtext.250 / Ø190 mm. në gjatësi standarde prej 3,000 mm.