Shufra

Tuba

Profile

Rakorderi

Gastronomi

Buloneri

Pastrues inoxi

Kangjella inox

Metale speciale

PASTRUES INOXI

Italinox ofron gjithashtu produkte per pastrimin  dhe lucidimin e komponenteve Inox :

  • Nastro gërryes abrasiv
  • Rrot gërryese abrasiv
  • Rrotat lamelar me bosht
  • rrota lamelar me vrimë
  • Qeleshe,
  • Disk abrasiv,
  • Xhel pastries