NEWS

Dallimet midis INOX AISI 304 dhe 316

Çeliku inox identifikon familjen e çeliqeve që përmbajnë të paktën 11% krom, një element që ndihmon në formimin e një shtrese të hollë mbrojtëse kundër

Blog

INOXI dhe perdorimet e tij

Inoxi është një aliazh hekuri i karakterizuar nga një rezistencë e jashtëzakonshme ndaj korrozionit, veçanërisht në ajër të lagësht ose ujë të freskët. Kjo aftësi

Lexo më shumë »