Inoxi është një aliazh hekuri i karakterizuar nga një rezistencë e jashtëzakonshme ndaj korrozionit, veçanërisht në ajër të lagësht ose ujë të freskët.

Kjo aftësi për t’i rezistuar korrozionit është për shkak të pranisë së elementeve aliazh, kryesisht krom, të aftë për të mbuluar veten me një shtresë të hollë dhe aderuese të oksideve, praktikisht të padukshme, me një trashësi të barabartë me disa shtresa atomike që mbron metalin themelor nga veprimi të agjentëve kimikë të jashtëm.

Në këtë seksion, janë mbledhur lloje të ndryshme çeliku inox që janë më të përshtatshmet për t’u përdorur në fusha të ndryshme.
Tregu kërkon gjithnjë e më shumë produkte me performancë por me një çmim gjithnjë e më konkurrues, sfida jonë është që të kombinojmë këto variabla dhe të ofrojmë këshillat më të mira dhe të mbështesim klientët tanë në zgjedhjen e materialit më të mirë të mundshëm.

Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për të studiuar nevojat e prodhimit dhe për të paraqitur zgjidhjet e duhura teknike për sa i përket lëndës së parë.

-Ndërtimtari dhe Arkitekturë dhe Detare
Si të gjithë sektorët, ndërtimi modern përballet me sfidën e qëndrueshmërisë dhe performancës energjetike të ndërtesave.


-Enologjike
Shtë një nga sektorët kryesorë të “Prodhuar në Itali” tonë, ku protagonist metali është çelik inox.
Produkte për kuzhinë


-Kuzhinat profesionale dhe sistemet e mëdha
Një sektor në rritje të vazhdueshme që kërkon materiale me sipërfaqe të shkëlqyeshme dhe cilësi estetike.

-Ashensorët
Cilësia estetike e përfundimeve edhe në panele të mëdha.

-Pompat dhe valvulat
Sektori ku produktet kanë nevojë për metale me performancë të lartë.

-Mobilje
Panelet në çelik inox të krehur ose të lëmuar janë një zgjedhje shumë e shpeshtë në arkitekturë.

-Produkte elektromjekësore dhe shëndetësore
Materiale ideale dhe përfundime për produktet elektro-mjekësore dhe sanitare.

-Ndriçimi
Rezistenca shumë e lartë e korrozionit të çelikut inox i bën ata produkte ideale veçanërisht për instalime në kushte ekstreme klimatike.

-Automobilistik
Teknologjia e automobilave në tërësi përfaqëson një nga shprehjet më të mira të evolucionit mekanik.