Celik i përshtatshëm për stampa në të nxehtë, rezistent ndaj korozionit, dhe ruan formën dhe dimesionet gjatë trajitimin termik.

Lloji i furnizimit: i pjekur

Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *