SDM

Çelik për punim në të  ftohtë, i cili karakterizohet nga forca e madhe dhe fortësia e lartë. Çeliku me karakteristika të theksuara të mos-deformueshmërisë dhe  rezistencë e mirë ndaj konsumit. I përshtatshëm për ndërtimin e thikave të prerjes,  instrumenteve matës. 

Lloji i furnizimit: i pjekur 

Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike