410

Çeliku i ngurtë ferromagnetik me rezistencë të mirë ndaj korrozionit. I përshtatshëm për ndërtimin e hidrocentraleve dhe mekanikës së përgjithshme.

Lloji i furnizimit: e bonifikuar

Formari: shura të rrumbullakëta
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email