39NiCrMo3-39NCD3

Celik 39NiCrMo3 i trafiluar, i bonifikuar  dhe rezistent ndaj  dridhjeve dhe rrotullimit, elastik nën 0 ° C. I përshtatshëm për ndërtimin e boshteve dhe shufrave të lidhjes , gjithashtu i  përshtatshëm për ndërtimin e bazave per stampim dhe për ndërtimin e mbajtësve të stampimit për materiale plastike.

Lloji i  furnizimit: i bonifikuar

Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike