Çeliki punueshëm në të ftohtë dhe në të nxehtë, i cili nuk tregon brishtësi në kalitje. Ky çelik është gjithashtu i përshtatshëm për pjesë që punojnë deri në temperatura prej 400 ° C.

Lloji i  furnizimit: i bonifikuar

Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *