S700

Çelik i laminuar në të nxehtë në temperaturë të kontrolluar, me karakteristika të rezistencës së lartë për formimin në të ftohtë. Lloji i furnizimit: i petëzuar Formati: llamarina

11SMnPb30

Çelik me një prani masive të plumbit dhe squfurit të cilet ndihmojnë në përpunimin mekanik (bluarjen, kthimin, etj.) Pa ndikuar në karakteristikat mekanike. Lloji i furizimit: Natyral Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të shesha

C40

Çelik në karbon qe përdoret për ndërtimin e pjesëve mekanike. Lloji i furnizimit : Natyral Formati : shufra të sheshta, shufra të rrumbullakëta, shufra katrore

321

Çelik austenitik me shtimin e titanit i cili jep rezistencë më të mirë ndaj korrozionit pas ekspozimit ndaj nxehtësisë (p.sh. saldimet). I përshtatshëm për ndërtim në sektorin kimik, motorët me djegie të brendshme, rezervuarët dhe cisterna nën presion. Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta

310S

Çelik austenitik i pandryshueshëm i saldueshëm. Mund të përdoret në një mjedis oksidues deri në 1050 °. I përshtatshëm për ndërtime pjesë me ekspozim të fortë ndaj nxehtësisë, mjediseve kimike dhe sektorit të naftës. Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta

316Ti

Çelik austenitik me titan: rezistencë e shkëlqyeshme ndaj korrozionit intergranular . I përshtatshëm për ndërtime në industrinë detare, petrokimike, ushqimore. Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta

AISI 316L

Çelik austenitik i pandjeshëm ndaj korrozionit intergranular deri në 400 °. I saldueshëm, i përshtatshëm për ndërtim në sektorin e naftës, kimik dhe ushqimor. Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​shufra gjashtëkëndore

304L

Celik austenitik rezistent ndaj korrozionit, i saldueshëm. I përshtatshëm për ndërtimin e përbërësve për industrinë ushqimore, tekstile dhe kimike. Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​shufra gjashtëkëndore

431

Çelik me prani masive të plumbit dhe squfurit që ndihmon në përpunimin mekanik (frezimin, kthimin, etj.) pa ndikuar në karakteristikat mekanike. Çelik i temperueshëm me rezistencë të mirë ndaj korrozionit. I përshtatshëm për ndërtimin e valvulave, boshteve të pompës dhe mbajtësve të helikës. Lloji i furnizimit: i bonifikuar Formati : shufra të rrumbullakëta

420B

Çelik me prani masive të plumbit dhe squfurit që ndihmon në përpunimin mekanik (frezimin, kthimin, etj.) pa ndikuar në karakteristikat mekanike. Çelik ferromagnetik në gjendje të temperuar dhe të shtrirë, ka rezistencë të mirë në mjedise agresive jo të klorizuara. Në gjendje të bonifikuar dhe të zbutur është i përshtatshëm për ndërtimin e boshteve, ingranazheve, […]