Metale speciale

Italinox ShqipëriaKualitet, Eksperiencë dhe profesionalizëmSlide HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Click HereSlide HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Click HereSlide HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus […]

Pastrues inoxi

PASTRUES INOXI Italinox ofron gjithashtu produkte për pastrimin  dhe lucidimin e komponenteve Inox : Nastro gërryes abrasiv Rrot gërryese abrasiv Rrotat lamelar me bosht Rrota lamelar me vrimë Qeleshe Disk abrasiv Xhel pastrues

Buloneri

VIDA INOX  4.8 – 8.8 – 10.9 – 12.9 – INOX A2 – INOX A4 DADO INOX  4.8 – 8.8 – 10.9 – 12.9 – INOX A2 – INOX A4 RONDELE INOX  4.8 – 8.8 – 10.9 – 12.9 – INOX A2 – INOX A4 SHUFRA TE FILETUARA (PRIXHONIER INOX)  4.8 – 8.8 – 10.9 […]

Gastronomi

Previous Next GASTRONOMI Linja e komponentëve për furnizimin e industrise ushqimore prej INOX si lavamanë, vaskat, tavolinat dhe tryezat e punës  me një dizajn minimalist që lehtëson funksionimin e punëtorëve dhe me një material me cilësi të lartë që i reziston konsumimit. Lavamanë industrial inox  Vaska  inox    Sportelo inox , planet e pergatitjes se […]

Rakorderi

Previous Next RAKORDERI INOX Gama e gjerë e rakorderive inox të salduara,  te pa salduara, të filetuara dhe alimentare : flanxha inox, valvola sfera inox , brryla inox, reduksione inox, elektroda inox, saracineska inox, nipels inox, tee inox, fasheta inox, zinxhir inox, galexhant inox… Previous Next Previous Next Previous Next Previous Next Previous Next Previous […]

Profile

Previous Next PROFILE INOX Gama e plotë e profileve prej çeliku inox katrore dhe drejtkëndore, të lëmuar, të satinuar dhe me shkëlqim. Profile Alumini Profile alumini katrore dhe drejtkendeshe Lega 6082/6060 ne gjatësia standarde e prej 6 metra. . Profile Bronzi Profile bronzi katrore dhe drejtkëndëshe në CuZn40Pb2 (OT63 / CW617N me gjatësi standarde e […]

Tuba

Previous Next TUBA INOX Tuba Inox të elektrobashkuar dhe të kalibruar, me dhe pa saldim, dhe tuba Inox diametral ushqimore, me sipërfaqe me shkëlqim, të papërpunuar ose të fërkuar. Produkte Tuba Alumini Alumin “Anticorodal 63” Aliazh 6060 i disponueshëm në tuba,me gjatësi standarde 6 metra. Gjendja fizike T 5 – T 6. Tuba Bakri Bakri […]

Shufra

Previous Next SHUFRA INOX Italinox ofron shufra të rrumbullakëta, shufra katrore, shufra gjashtëkëndore (egzagonale), shirita të sheshta (lama inox ) dhe shufra këndore ( barra angolare) L, T, I, U, H, n ë gamën e kompletuar trafilato dhe laminato. Tabela Specifike Të Peshave Shufra Shufra Alumini Legat e aluminit “11S” 2011, 2007 dhe 2030 të […]

Llamarina

Previous Next LLAMARINA INOX Produktet të petëzuara prej çeliku të pandryshkshëm INOX  të ndarë në fletë/llamarina dhe rula / shirita,  të përftuara nga përpunimi i nxehtë dhe i ftohtë, janë produktet më të përdorura në prodhimin e përbërësve për industri ushqimore , farmaceutike dhe e ndertimit. Tabela e Peshave Specifike Lllamarina Llamarina Alumini Alumin “99,5” […]