410

Çeliku i ngurtë ferromagnetik me rezistencë të mirë ndaj korrozionit. I përshtatshëm për ndërtimin e hidrocentraleve dhe mekanikës së përgjithshme. Lloji i furnizimit: e bonifikuar Formari: shura të rrumbullakëta

VAL 104

Celik i përshtatshëm për stampa në të nxehtë, rezistent ndaj korozionit, dhe ruan formën dhe dimesionet gjatë trajitimin termik. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore

VAL7

Çelik i veçantë për vegla të formave të thjeshta, rezistent ndaj dëmtimeve, i temperueshem ne vaji, me kapacitet të mirë prerës. Loji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta

SDM

Çelik për punim në të ftohtë, i cili karakterizohet nga forca e madhe dhe fortësia e lartë. Çeliku me karakteristika të theksuara të mos-deformueshmërisë dhe rezistencë e mirë ndaj konsumit. I përshtatshëm për ndërtimin e thikave të prerjes, instrumenteve matës. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë […]

DTC-AR

Çelik me rezistencë të shkëlqyer ndaj konsumit dhe qëndrueshmëri të shkëlqyeshme, me 12% krom në përbërje, i cili pas temperimit fiton një fortësi të lartë me ndryshime dimensionale të kufizuara. I përshtatshëm për prodhimin e materialeve të ndryshme si lama. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë […]

DTC

Çelik special me 12% krom në përbërje, i cili pas temperimit fiton një fortësi të lartë me ndryshime dimensionale të kufizuara. I përshtatshëm për prodhimin e materialeve të ndryshme. Lloji i furnizimit: i pjekur Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike

52SiCrNi5-52SCN5

Çelik i cili pasi bonifikohet, rrit vetitë elastike të përshtatshme për t’i bërë ballë streseve të larta. I përshtatshëm për ndërtimin e mjeteve për ndërtim. Lloji i furnizimit : i pjekur Formati : shufra të rrumbullakëta

42CrMo4-42NCD4

Çeliki punueshëm në të ftohtë dhe në të nxehtë, i cili nuk tregon brishtësi në kalitje. Ky çelik është gjithashtu i përshtatshëm për pjesë që punojnë deri në temperatura prej 400 ° C. Lloji i furnizimit: i bonifikuar Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike

39NiCrMo3-39NCD3

Celik 39NiCrMo3 i trafiluar, i bonifikuar dhe rezistent ndaj dridhjeve dhe rrotullimit, elastik nën 0 ° C. I përshtatshëm për ndërtimin e boshteve dhe shufrave të lidhjes , gjithashtu i përshtatshëm për ndërtimin e bazave per stampim dhe për ndërtimin e mbajtësve të stampimit për materiale plastike. Lloji i furnizimit: i bonifikuar Formati: shufra të […]