431

Çelik me prani masive të plumbit dhe squfurit që ndihmon në përpunimin mekanik (frezimin, kthimin, etj.) pa ndikuar në karakteristikat mekanike. Çelik i temperueshëm me rezistencë të mirë ndaj korrozionit. I përshtatshëm për ndërtimin e valvulave, boshteve të pompës dhe mbajtësve të helikës.

Lloji i furnizimit: i bonifikuar

Formati : shufra të rrumbullakëta

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email