321


Çelik austenitik me shtimin e titanit i cili jep rezistencë më të mirë ndaj korrozionit pas ekspozimit ndaj nxehtësisë (p.sh. saldimet). I përshtatshëm për ndërtim në sektorin kimik, motorët me djegie të brendshme, rezervuarët dhe cisterna nën presion.

Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta