Çelik austenitik i pandryshueshëm i saldueshëm. Mund të përdoret në një mjedis oksidues deri në 1050 °. I përshtatshëm për ndërtime pjesë me ekspozim të fortë ndaj nxehtësisë, mjediseve kimike dhe sektorit të naftës.

Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *