Celik austenitik rezistent ndaj korrozionit, i saldueshëm. I përshtatshëm për ndërtimin e përbërësve për industrinë ushqimore, tekstile dhe kimike.

Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​shufra gjashtëkëndore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *