Çelik struktural me përdorim të përgjithshëm,  karakterizohet nga një saldueshmëri e mirë, e përdorur veçanërisht në zdrukthtari civile dhe industriale.

Lloji i furnizimit : Natyror

Formati: llamarina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *