Tuba

Previous Next TUBA INOX Tuba Inox të elektrobashkuar dhe të kalibruar, me dhe pa saldim, dhe tuba Inox diametral ushqimore, me sipërfaqe me shkëlqim, të papërpunuar ose të fërkuar. Produkte Tuba Alumini Alumin “Anticorodal 63” Aliazh 6060 i disponueshëm në tuba,me gjatësi standarde 6 metra. Gjendja fizike T 5 – T 6. Tuba Bakri Bakri […]

Shufra

Previous Next SHUFRA INOX Italinox ofron shufra të rrumbullakëta, shufra katrore, shufra gjashtëkëndore (egzagonale), shirita të sheshta (lama inox ) dhe shufra këndore ( barra angolare) L, T, I, U, H, n ë gamën e kompletuar trafilato dhe laminato. Tabela Specifike Të Peshave Shufra Shufra Alumini Legat e aluminit “11S” 2011, 2007 dhe 2030 të […]

Llamarina

Previous Next LLAMARINA INOX Produktet të petëzuara prej çeliku të pandryshkshëm INOX  të ndarë në fletë/llamarina dhe rula / shirita,  të përftuara nga përpunimi i nxehtë dhe i ftohtë, janë produktet më të përdorura në prodhimin e përbërësve për industri ushqimore , farmaceutike dhe e ndertimit. Tabela e Peshave Specifike Lllamarina Llamarina Alumini Alumin “99,5” […]