S235JR-Fe360B

Çelik struktural me përdorim të përgjithshëm, karakterizohet nga një saldueshmëri e mirë, e përdorur veçanërisht në zdrukthtari civile dhe industriale. Lloji i furnizimit : Natyror Formati: llamarina

INOXI dhe perdorimet e tij

Inoxi është një aliazh hekuri i karakterizuar nga një rezistencë e jashtëzakonshme ndaj korrozionit, veçanërisht në ajër të lagësht ose ujë të freskët. Kjo aftësi për t’i rezistuar korrozionit është për shkak të pranisë së elementeve aliazh, kryesisht krom, të aftë për të mbuluar veten me një shtresë të hollë dhe aderuese të oksideve, praktikisht […]

Llojet dhe formatet e llamarinave INOX

Ato mund të përdoren në prodhimin e trupave të automjeteve, pajisjeve shtëpiake, mobiljeve metalike, duke gjetur përhapje të gjerë sidomos në ndërtim. Ato mund t’i nënshtrohen zbrazjes, përkuljes, lakimit, vizatimit dhe shumë proceseve të tjera. Duke marrë parasysh trashësinë e tyre, fletët ndahen në kategori të ndryshme. Në varësi të përdorimit, mund të blini çarçafë […]

Metale speciale

Italinox ShqipëriaKualitet, Eksperiencë dhe profesionalizëmSlide HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Click HereSlide HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Click HereSlide HeadingLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus […]

Aksesorë Inox

Previous Next AKSESOR INOX CURVA A 90° PER TUBO ø 42,4 x 2 AISI 304 2 AISI 316 SATINATO RAC.SNODATO PER TUBO ø 42,4 x 2,0 AISI 304 AISI 316 SATINATO GOMITO A 90° PER TUBO ø 42,4 x 2 AISI 316 SATINATO GIUNZIONE PER TUBO ø 42,4 x 2,0 AISI 316 SATINATO GOMITO A […]

Pastrues inoxi

PASTRUES INOXI Italinox ofron gjithashtu produkte për pastrimin  dhe lucidimin e komponenteve Inox :   DISK LAMELAR UNITIZED PASTA ABRAZIVE PRODUKTE PER LUCIDIMIN E INOX XHEL PASTRUES DEKAPANTE PULIMETAL Nastro abrasiv Rrota abrasive Rrotat lamelar Rrotat lamelar me vrimë

Buloneri

VITE PER TRUCIOLARE INOX A2 VITE AUTOFILETTANTE DIN 7981 INOX A2 VITE AUTOFILETTANTE DIN 7982 INOX A2 VITE METRICA DIN 931 INOX A2 VITE METRICA DIN 933 INOX A2 VITE ISO 7380 VITE METRICA DIN 912 INOX A2 VITE METRICA DIN 7985 INOX A2 VITE METRICA DIN 7991 INOX A2 VITE METRICA DIN 965 INOX […]

Gastronomi

Previous Next GASTRONOMI Linja e komponentëve për furnizimin e industrise ushqimore prej INOX si lavamanë, vaskat, tavolinat dhe tryezat e punës  me një dizajn minimalist që lehtëson funksionimin e punëtorëve dhe me një material me cilësi të lartë që i reziston konsumimit. Lavamanë industrial inox  Vaska  inox    Sportelo inox , planet e pergatitjes se […]

Rakorderi

Previous Next RAKORDERI INOX Gama e gjerë e rakorderive inox të salduara,  te pa salduara, të filetuara dhe alimentare : flanxha inox, valvola sfera inox , brryla inox, reduksione inox, elektroda inox, saracineska inox, nipels inox, tee inox, fasheta inox, zinxhir inox, galexhant inox… Previous Next Previous Next Previous Next Previous Next Previous Next Previous […]

Profile

Previous Next PROFILE INOX Gama e plotë e profileve prej çeliku inox katrore dhe drejtkëndore, të lëmuar, të satinuar dhe me shkëlqim. Profile Alumini Profile alumini katrore dhe drejtkendeshe Lega 6082/6060 ne gjatësia standarde e prej 6 metra. . Profile Bronzi Profile bronzi katrore dhe drejtkëndëshe në CuZn40Pb2 (OT63 / CW617N me gjatësi standarde e […]