AISI 316L


Çelik austenitik i pandjeshëm ndaj korrozionit intergranular deri në 400 °. I saldueshëm, i përshtatshëm për ndërtim në sektorin e naftës, kimik dhe ushqimor.

Formati: llamarina, shufrat ë rrumbullakëta, shufra të sheshta, shufra katrore, ​​shufra gjashtëkëndore

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email