Çelik strukturor rezistent ndaj agjentëve atmosferikë për ura, tuba uji, mbrojtëse, zjarrit, elemente të arkitekturës dhe orendive.

Lloji i furnizimit : Natyral

Formati : llamarinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *