Çeliku nga betonimini për pjesë me trashësi të mesme, fortësi të mirë të sipërfaqes dhe rezistencë thelbësore. I përshtatshëm për konstruksione dhe ingranazhe.

Lloji i furnizmit: i pjekur

Formati: shufra të rrumbullakëta, shufra të  sheshta, shufra katrore, ​​fletë metalike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *